dijous, 26 de gener de 2017

Benvolgudes famílies,


L’escola Rocabruna amb la col·laboració de l’AMPA, organitza unes activitats d’astronomia que es realitzaran dins al centre escolar durant els dies 6 i 7 de febrer en horari escolar, amb monitors especialitzats per dur a terme totes les activitats.


Es farà una activitat d’observació de constel·lacions, planetes, nebuloses... dins d’un Planetari mòbil de 5,5 metres de diàmetre. És una activitat molt interessant i motivadora per tots els alumnes i les explicacions estan adaptades a tots els nivells.


Per complementar l’activitat del planetari, durant aquests dos dies els alumnes realitzaran un taller d’astronomia. Educació infantil i cicle inicial faran el Taller de coets, cicle mitjà i cicle superior faran el Taller d’observació del sol amb telescopi.


Planetari: 2 € per alumne (L’Ampa es fa càrrec del cost de l’activitat pels que en són socis)
Taller: 3 € per alumne


S’han de portar els diners en efectiu al tutor/a abans del 31 de gener.


Per altra banda, els pares i mares que hi estiguin interessats també podran accedir al planetari el dilluns 6 de febrer a les 15h o a les 15:45h (l’activitat té una durada de 45 minuts). Tots els pares i mares que vulgueu entrar al planetari heu de retornar la butlleta de la part inferior a l’escola abans del 31 de gener. Preu: 2€ (a pagar abans de començar l’activitat). Els socis de l’Ampa tenen l’entrada gratuïtaCordialment,
L’escola i l’AMPA

Les Borges del Camp, 24 de gener de 2017